Strony: 1
Mwauahuahauh
Jak myślicie, kupujemy cos temu Michałowi? W końcu urodziny ma Napiszcie też kto idzie. Ja pewnie przyjde, ale na opewno nie od 10 jak to Sieniek zapowiadal xD
Nowy użytkownik
No ja bym tam może wbiła,ale wlasnie nie wiem gdzie to wgl jest i w jakich godzinach przyjde?
DJ and Producer
To jest tuż obok szkoły, jak będzie czas, będzie można pokazać. A tak właśnie, o której tam wbijamy? No bo Sieniek mówił że od 10.
Użytkownik
no tak mówił, ale bez przesady, chyba nikt się na 10 nie wybiera z tego co wiem ;P
Brać w sobotę nasze soki klasowe co z grilla zostały (6l) ? Czy zostawiamy na inną okazję? Bo one u mnie są bezpieczne w każdym bądź razie.
chce Ci się taszczyć 6 litrów?
No to tak. Zmieniłem nazwe tematu, jako że Michał gdzieś wyjeżdza i Macviek zaoferowal swoj dom jako zastepcze miejsce ;DJa osobiscie niestety nie pojawię się z powodu sprawowania pieczy nad młodszą latoroślą moich rodziców.. Bawcie sie dobrze
Jutro o 13.40 pod stasiem, bądź od razu o 14.10 u mnie. Adres: Gliniana 24, 20-616 Lublin, mapa: http://img190.imageshack.us/i/mapa1r.pngJedna zasada jak ostatnio: każdy coś przynosi do jedzenia/picia/talerzyki czy cuś, chociaż picia jest już 6l.EDIT: Osoby idące pod stasia niech nic same nie kupują, niech wezmą kasę i razem pójdziecie gdzieś do sklepu i kupicie, aby nie było że wszyscy chipsy tylko kupili.
no i jak tam po imprezie? pomijając gimnazjalistów ;/
Ostatnio edytowany przez Asia (25-09-2010 19:12:09)
Jakoś żyję, mój dom również. Bez większego przypału.A trzodzie mówimy stanowcze NIE! (pomijając może ze dwie osoby, które były z nich najbardziej ogarnięte, i coś pomogły sprzątać i w ogóle)I chciałbym podziękować wszystkim tym osobom z klasy, które mi starały się pomóc tak jak to było tylko możliwe, bez was bym sobie nie poradził.