Strony: 1
DJ and Producer
Data: 23.09Przedmiot: ChemiaCo? Praca DomowaTreść zadania: Zadania 1.3.24-26 oraz 1.3.38-39. Linki do "skanów":1.3.24, 1.3.25, 1.3.261.3.38, 1.3.39
Mwauahuahauh
Zajebiscie Macku, tak trzymac! Jak sie znudzisz skanowaniem, zawsze ja moge cos powrzucac ;DSalvador rzecze: Spoko, warto wspomnieć iż "skany" zrobione zostały aparatem. A edytuję bo nie chce mi się niepotrzebnie śmiecić.
Nowy użytkownik
chce Ci sie to skanowac? o.O Nie miałem co robić wczoraj, to niby dlaczego nie. Na pewno ktoś skorzysta, kto nie ma, a korzysta z forum
A ja tak zapytam, czy Wy macie może jakieś inne wydanie tego zbioru zadań??Bo ja tych zadań 1.3.38 i 1.3.39 w ogóle nie mam, a te pozostałe na zupełnie innej stronie z tego co widzę..także dzięki za te "skany"
Moderator
Dorota napisał:A ja tak zapytam, czy Wy macie może jakieś inne wydanie tego zbioru zadań??
A ja tak zapytam, czy Wy macie może jakieś inne wydanie tego zbioru zadań??
Ja mam z 2002 r. (drukowane w 2008r.) i mam takie same zadania. Może masz po prostu starsze? Bo wsip lubi często zmieniać treść swoich podręczników W gimnazjum mieliśmy wsipy do chemii i był jeden rok (chyba) różnicy między wydaniami podręczników w klasie i już trzeba było skakać po stronach, bo a to inny układ tematów, a to inne zadania...
Ja posiadam wydanie VII (2008)
tak, chyba mam to najstarsze wydanie. no nic, zapytam się jutro Sorki co zrobić.
Najwyżej skserujesz sobie od kogoś, a stare gdzieś opchniesz :>(Delikatny OT: jutro mamy polski z kimś innym /Paweł Bartoszewski-nie mam pojęcia kto to jest/, a przynajmniej tak mamy na zastępstwach.)
to jest nasz ksiądz, napisałam przecież, że mamy religię
a no tak